Levis verfLevis is het meest verkochte verfmerk van België. Met elke generatie groeit het succes van dit product ‘van bij ons’, en dat al sinds… 1831. Meer dan 180 jaar na zijn oprichting blijft Levis de onbetwiste marktleider op het gebied van decoratieve verf in België. Het merk heeft zo veel troeven dat die positie ruimschoots gerechtvaardigd is:

  • Een assortiment dat de ruimste keuze aan producten en kleuren biedt, in kant-en-klare verf en/of verf aangemaakt met de mengmachine.
  • Een groot aantal inspirerende collecties. De klassiekers Ambiance, Colores del Mundo, Artitude, ... maar ook trendcollecties zoals Ethnic Chic of Everyday+.
  • Een technische knowhow die de hoge kwaliteit van de producten garandeert. De kwaliteit blijkt onder meer uit de hoge dekkracht van de verf, de eenvoudige toepassing, de kleurvastheid en het aanbod van doelgerichte antwoorden op specifieke problemen (bijvoorbeeld nieuwe gekleurde primers voor moeilijke kleuren).
  • Zorg voor het milieu.

INFORMATIE AANVRAGEN


Interieuradvies aan huis

Interieur advies Trendy Decor EmblemBij Trendy Decor vind je niet enkel het grootste gamma aan verf, vloerbedekking, gordijnen en behangpapier, we komen ook bij jou aan huis voor interieuradvies. Welke kleur van verf is ideaal voor jouw living? Welke vloer hoort daar bij? Welke vloer past er het best in mijn woonkamer? Voor welke raamdecoratie zou je het best kiezen? Passen die gordijnen wel bij mijn interieur?

Geen nood, samen met onze expertise brengen wij een ruime voorraad aan staaltjes mee. Na het bezoek van onze expert zal je precies weten wat je wilt en waar je aan toe bent en zo zorgen wij voor een eindresultaat dat precies bij jou past.  

Hoe werkt het?

Een afspraak met onze adviseur-aan-huis kost €100, welke in mindering wordt gebracht bij een effectieve bestelling. Je bent deze €100 dus nooit kwijt.  

  1. Vul het aanvraagformulier  in.
  2. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op voor een afspraak.
  3. Onze adviseur-aan-huis komt bij je langs om je te helpen met het maken van je keuze en de nodige metingen te doen.
  4. Binnen de 2 werkdagen na ons bezoek ontvangt je onze definitieve offerte.
  5. Na bestelling zorgen wij voor de levering of plaatsing.

Aanvraag­formulier