Trimetal-verf

Schilderen als een echte schilder is een erg technische zaak. Voor elke ondergrond of toepassing heb je een aangepaste oplossing nodig die bestaat uit verschillende lagen verfproducten, aangebracht met specifieke materialen en applicatietechnieken. Zo’n oplossing wordt ook wel een verfsysteem genoemd.

De Trimetal verfsystemen voldoen aan de hoogste professionele kwaliteitsnormen om gebouwen duurzaam te beschermen, zowel binnen als buiten. Tegelijk vervullen ze een esthetische rol: ze verfraaien het straatbeeld, voegen sfeer toe aan interieurs en onderstrepen de persoonlijke smaak  van u, de eigenaar van de woning. Trimetal spendeert veel tijd aan het op punt houden van het assortiment, om steeds de beste kwaliteit te garanderen voor de gebruiker. Want jouw werk is ons vak.

Trimetal heeft alles in huis. Wat de opdracht ook mag zijn, de juiste producten zijn voorhanden. Zo’n breed assortiment is een geruststelling, want zo kan je elke job aan: kleine of grote opdrachten, binnen- of buitenshuis, op elke ondergrond, …

Informatie aanvraag