Wie zijn wij?

TRENDY DECOR

Al meer dan drieëntwintig jaar is Trendy Decor een begrip in Nijlen en omstreken en ondertussen zitten we 4 jaar in Emblem. Trendy Decor heeft zowat alles in huis om uw interieur aan te kleden: Als klein en succesvol bedrijf kunnen we ons focussen op het afleveren van kwalitatieve hoogstaande producten en kunnen we vlot inspelen op de behoeften van onze klanten. Met onze hoogwaardige producten en nieuwe trends blijven we inspelen op de wensen en de verwachtingen van onze klanten. Gecombineerd met zeer scherpe prijzen leidt dit tot maximale klantentevredenheid.

UNIEK IN BELGIË

Uniek in België en te zien bij Trendy Decor. De 3D winkelruimte van de toekomst. Laat de ontwerper in je los! En ontwerp je eigen collectie stoffen!
Probeer alvast online: www.insidecasamia.be

SOCIAL MEDIA

Volg ons op Facebook – Daar ziet u tal van mooie foto’s en vooral vele acties. De acties komen alleen op Facebook terecht, dus LIKE ons en blijf op de hoogte van al onze promo’s!

Klanten vertellen

  • Prachtige service, leuk advies en hier worden afspraken nagekomen. Een echte aanrader als je interieur aan een nieuwe eigentijdse look toe is. Bedankt aan gans het team.

    Jan Tobben, klant
  • Ons Nicky geeft de beste service dat elke klant kan wensen! Heel veel goeie reacties gehad van de kleuren en behangpapier ! Super content gewoon!!!!!

    Daphne Peeters, klant

Informatie aanvraag