Overgordijnen

Een gordijn in uni is een vlak die u tevoorschijn tovert wanneer u dat wenst. De gordijnen zijn of dé eyecatcher in uw interieur door een fel of sterk contrasterend kleur of eerder een rustpunt.

Een uni kan op veel manieren uw huis, ramen en ruimte kleuren. Bovendien is er voor elk interieur een uni op maat: zwart, wit, vintage oranje, muntgroen... in grove structuren of zachte stoffen. Maak uw keuze uit tal van kleuren (gemiddeld méér dan 30 en gaande tot 100 en méér in de basics), texturen en materialen. Dit materiaal beschikt over ongeëvenaarde eigenschappen en is gekend en gewaardeerd overal ter wereld.

Met bedrukte gordijnen kan u alle kanten uit. Of het nu een vrolijke print is voor in de kinderkamer of een heuse skyline in de woonkamer.

Thema’s als bloemen, fruit en groenten, de Provence, toile de jouy, marine of de skyline van New York, bij Trendy Decor vindt u het allemaal! We houden steeds de vinger aan de pols van de laatste trends, materialen en kwaliteiten. We gebruiken verschillende druktechnieken (rotatief-, digitale-, kader- of transfertdruk) naargelang het dessin en de soort stof. Het rijke aan een "jacquard" is dat het motief aan de 2 kanten zichtbaar is (net als bij vele uni’s trouwens) en dat de structuur en reliëf tastbaar zijn. Zo kan u uw huis ook aankleden aan de buitenkant. Ideaal op het gelijkvloers of aan uw terras of tuin.

Kiezen voor jacquard, is kiezen voor kwaliteit. Trendy Decor biedt u verschillende kwaliteiten in zowel lichte als iets zwaardere stoffen en verschillende breedtes. Van klassieke dessins tot meer eigentijdse motieven.

INFORMATIE AANVRAGEN


Interieuradvies aan huis

Interieur advies Trendy Decor EmblemBij Trendy Decor vind je niet enkel het grootste gamma aan verf, vloerbedekking, gordijnen en behangpapier, we komen ook bij jou aan huis voor interieuradvies. Welke kleur van verf is ideaal voor jouw living? Welke vloer hoort daar bij? Welke vloer past er het best in mijn woonkamer? Voor welke raamdecoratie zou je het best kiezen? Passen die gordijnen wel bij mijn interieur?

Geen nood, samen met onze expertise brengen wij een ruime voorraad aan staaltjes mee. Na het bezoek van onze expert zal je precies weten wat je wilt en waar je aan toe bent en zo zorgen wij voor een eindresultaat dat precies bij jou past.  

Hoe werkt het?

Een afspraak met onze adviseur-aan-huis kost €100, welke in mindering wordt gebracht bij een effectieve bestelling*. Je bent deze €100 dus nooit kwijt.

  1. Vul het aanvraagformulier  in.
  2. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op voor een afspraak.
  3. Onze adviseur-aan-huis komt bij je langs om je te helpen met het maken van je keuze en de nodige metingen te doen.
  4. Binnen de 2 werkdagen na ons bezoek ontvangt je onze definitieve offerte.
  5. Na bestelling zorgen wij voor de levering of plaatsing.

*Min. aankoopbedrag €500.

Aanvraag­formulier