Voiles & inbetweens

Altijd al gedroomd van een bed uit 1001 nachten? De sfeer is direct gezet met een voile, inbetween of fantasiegordijn uit ons ruime assortiment..

Of u nu gaat voor een romantische toets of een sensueel tintje; een (semi)doorschijnende stof speelt met vormen en kleuren en zorgt voor een mentale geborgenheid. Soms zijn gewone gordijnen te zwaar voor een ruimte of is er geen reden om die ruimte volledig af te sluiten.

Trendy Decor biedt een grote keuze aan glasgordijnen en sablé in verschillende uitvoeringen zoals point-clairloodzoom en cornelly in wit, ecru, ivoor... Ook de meer trendgerichte stoffen vindt u bij ons, zoals semitransparante inbetweens.

INFORMATIE AANVRAGEN


Interieuradvies aan huis

Interieur advies Trendy Decor EmblemBij Trendy Decor vind je niet enkel het grootste gamma aan verf, vloerbedekking, gordijnen en behangpapier, we komen ook bij jou aan huis voor interieuradvies. Welke kleur van verf is ideaal voor jouw living? Welke vloer hoort daar bij? Welke vloer past er het best in mijn woonkamer? Voor welke raamdecoratie zou je het best kiezen? Passen die gordijnen wel bij mijn interieur?

Geen nood, samen met onze expertise brengen wij een ruime voorraad aan staaltjes mee. Na het bezoek van onze expert zal je precies weten wat je wilt en waar je aan toe bent en zo zorgen wij voor een eindresultaat dat precies bij jou past.  

Hoe werkt het?

Een afspraak met onze adviseur-aan-huis kost €100, welke in mindering wordt gebracht bij een effectieve bestelling*. Je bent deze €100 dus nooit kwijt.

  1. Vul het aanvraagformulier  in.
  2. Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op voor een afspraak.
  3. Onze adviseur-aan-huis komt bij je langs om je te helpen met het maken van je keuze en de nodige metingen te doen.
  4. Binnen de 2 werkdagen na ons bezoek ontvangt je onze definitieve offerte.
  5. Na bestelling zorgen wij voor de levering of plaatsing.

*Min. aankoopbedrag €500.

Aanvraag­formulier