Coretec® vloer­bekleding

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de vloer gemakkelijk geplaatst worden.

100% Watervast : COREtec® vloeren kunnen geïnstalleerd worden in natte ruimtes.

Levenslange garantie : COREtec® heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.

Innovatief : De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel. COREtec® krimpt niet en zet niet uit onder normale omstandigheden. Bij een plaatsing zijn geen uitzettingsvoegen nodig. Geen acclimatisatie nodig voor de installatie. Uw vloer kan direct geïnstalleerd worden zelfs over een bestaande harde vloer. COREtec® is de enige vloer die alle ondervloer-gebreken verbergt.

Slijtvast : COREtec® vloeren zijn 8mm dik en hebben een 0,55 mm slijtlaag. 2 eindlagen UV lak zorgen voor een superieure vlekbestendigheid en gemakkelijk in onderhoud.

Comfortabel : COREtec® vloeren hebben de look van hout of steen met superieur comfort door een kurk onderlaag. De vloeren zijn stiller en warmer dan LVT-vloeren en hebben geen extra ondervloer nodig.

De voordelen op een rijtje :

  • EXTREEM STABIEL
  • PLAATST EENVOUDIG
  • REINIGT EENVOUDIG
  • GEEN EXTRA ONDERVLOER NODIG
  • 100 % WATERVAST
  • HOGE KRASWEERSTAND
  • AKOESTISCH DEMPEND
  • LEVENSLANGE GARANTIE

Het COREtec® shop in shop concept vindt u terug bij Trendy Decor in Emblem.
Kris Bergen – Trendy Decor : “Een belangrijk voordeel van COREtec® vloeren is dat ze in alle ruimtes van de woning kunnen geplaatst worden met inbegrip van keuken, badkamer en toilet. De COREtec® vloeren zijn veel beter bestand tegen vocht dan bijvoorbeeld houten vloeren, laminaatvloeren of tapijt. “ Een kop koffie die omvalt op de COREtec®, een glas melk dat op de vloer terecht komt, water in de badkamer of de hond die in de regen in de tuin rondgelopen heeft ? Geen enkel probleem !

Kortom COREtec® vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De COREtec® vloeren kunnen eenvoudig gereinigd worden met een stofzuiger, met een dweil of met een zwabber. Het onderhoud is dus makkelijk. Het feit dat de vloeren warm en comfortabel aanvoelen en een matte uitstraling hebben, maakt dat ze heel wat toepassingsmogelijkheden hebben. COREtec® is een vloer zonder zorgen, een probleemoplosser zoals we steeds horen naar aanleiding van consumentenbeurzen.

Informatie aanvraag